Aukščiausi kokybės standartai. Nuo augintojų iki skrudintojų – kiekviename gamybos etape dirba savo srities ekspertai, užtikrinantys aukščiausią kokybę. Augintojai kruopščiai rūpinasi derliumi, pupelių apdorojimo ir rūšiavimu. Skrudintojai savo įgūdžiais pabrėžia kiekvienos kavos rūšies unikalumą, suteikdami jai išskirtinį skonį.
Skrudinta ilgametes tradicijas puoselėjančiose skrudyklose. Pupelės skrudinamos geriausiose Europos skrudyklose – Italijoje, Belgijoje, Nyderlanduose, Lietuvoje, kur kiekviena šalis prisideda savo unikaliais metodais ir skonio profiliais.
Šviežumas. Caprisette pupelės skrudinamos mažomis partijomis, kad išlaikytų šviežumą. Šis metodas leidžia kiekvienam skrudinimo ciklui būti kontroliuojamam. Taip garantuojame, kad kiekvienas puodelis kavos būtų ne tik šviežias, bet ir pilnas natūralaus, subtilaus skonio, kurį galima įvertinti tik per kruopščiai atliktą skrudinimo procesą.
Tinka visiems kavos receptams ir ruošimo metodams. Caprisette skanu gerti tiek juodą, tiek ir skaninti mėgstamu pienu ar kitais priedais. Atrinkome rūšis ir pritaikėme skrudinimo technologiją taip, kad ruošiant kavą automatiniu aparatu atsiskleistų geriausias skonis, bet tiktų ir kitiems ruošimo būdams – filtriniams aparatams, plikymui puodelyje, ruošimui prancūziškame ar moka kavinuke.
Caprisette Fragrante
Vidutiniškai tamsiai skrudintų Braziliškų pupelių mišinys (80 % arabicos ir 20 % robustos) patiks tradicinės kavos mėgėjams. Aromate – riešutų sviesto bei šokoladinių saldainių saldumas. Skonyje atsiskleidžia pieniško šokolado natos. Gomuryje lieka subtilus graikinių riešutų skonis.
Caprisette Belgique
Brazilijos ir Hondūro mišinys (80 % arabikos ir 20 % robustos) patiks tradicinio skonio mėgėjams. Tai vidutiniškai šviesiai skrudinta, intensyvaus aromato, tvirto „kūno“ kava. Palieka ilgai išliekantį juodojo šokolado ir saldžios karamelės poskonį.
Caprisette Crema
Brazilijos ir Ugandos mišinyje dera arabikos (80 %) ir robustos (20 %) vidutiniškai skrudintos pupelės. Kiekviename gurkšnyje slypi karamelė, juodojo šokolado kartumas ir riešutų prieskonis. Idealiai tinka cappuccino ar latte. Visgi pienas nėra būtinas, saldžios natos atsiskleidžia ir juodos kavos puodelyje.
Caprisette Royale
Brazilijos, Meksikos, Ugandos ir Indijos mišinyje dera arabikos (80 %) ir robustos (20 %) vidutiniškai skrudintos pupelės. Ypatingus skonio potyrius sukuria karališkas šokolado saldumas, salstelėjęs džiovintų vaisių minkštumas ir uogiškas lengvumas.
Caprisette Italiano
Tiesiai iš Italijoje įsikūrusių skrudinimo namų atvykusi kava skirta itališkos kavos gerbėjams. Brazilijos, Meksikos, Indijos ir Etiopijos mišinyje dera skirtingos vidutinio skrudinimo 100 % arabikos pupelės. Gomurį glosto saldžios karamelės, gurmaniško likerio ir kokybiškos kakavos skoniai.
Caprisette Dolce Vita
Atrinkome saldžiomis natomis pasižyminčias pupeles iš Brazilijos bei paskrudinome vidutiniu būdu, kad natūralus saldumas dar labiau išryškėtų. Gurkšnojant šią brazilišką 100 % arabikos kavą skleidžiasi maloniai saldžios natos: kvepia pieniniu šokoladu, pagardintu karamele ir dangiško skonio migdolais.
Caprisette Professional
Brazilijos ir Hondūro 100 % arabikos mišinys patiks švelnios kavos mėgėjams. Vidutiniškai šviesiu lygiu skrudintos pupelės kvepia uogomis ir karamele, juntamos subtilios juodojo šokolado natos.
Caprisette Intenso
Vidutiniškai skrudintame Brazilijos ir Vietnamo mišinyje dera arabikos (45 %) ir robustos (net 55 %!) pupelės, tad pakankamas kofeino kiekis garantuotas. Ne tik budrumą, bet ir gardumą užtikrina subtilus tamsaus šokolado kartumas, intriguojantis skrudintų riešutų prieskonis bei pikantiškas pipirų aštrumas.
Caprisette Lullaby Decaf
Tai kava be kofeino, iš kurios jis pašalintas natūraliu būdu. Vidutiniškai tamsiai skrudintame mišinyje dera aukščiausios kokybės arabikos ir robustos pupelės iš Brazilijos, Gvatemalos ir Indijos. Švelnaus skonio gėrime skleidžiasi anakardžių riešutų natos, juntamos kakavos ir medienos natos.
Parallel 12 – Afrikinių kavų tradicinis profilis
Tai arabikos pupelių mišinys, užaugintas Etiopijos ir Tanzanijos regionuose. Šiuose plačią gamtinę įvairovę turinčiuose regionuose užaugintos pupelės pasižymi lengvumu, kurį papildo tropiniai uogų, arbatos, vaisių ir gėlių bei subtiliai juntamo vyno aromatai.
Parallel 17 – Azijinių kavų tradicinis profilis
Arabikos pupelių mišinys, kuriame puikiai dera rūšinės kavos pupelės iš Indijos ir Papua Naujosios Gvinėjos. Pikantiško aromato kava, kurios skonyje atsiskleidžia salstelėjusios kakavos natos, gvazdikėlių ir džiovintų vaisių skoniai.
Parallel 36 – Amerikinių kavų tradicinis profilis
Mišinys iš arabikos pupelių, kuriame harmoningai dera rūšinės kavos pupelės iš Salvadoro ir Brazilijos. Sodraus aromato gėrimas, kurios konyje atsiskleidžia šokolado, žemės riešutų, medienos ir gėlių natos.
Žodis ESPRESSO. Pupelės automatiniam aparatui atpažįstamos iš žodžio espresso, randamo ant pakuotės ar produkto aprašymo. Nesate espresso gerbėjai? Nereikia išsigąsti, šis žodis nereiškia, kad kava tinkama tik espresso gėrimui gaminti. Jis reiškia, kad kava skrudinta espresso technologiją naudojantiems prietaisams.
Kavos aparato simbolis. Ant kai kurių pakuočių gali nebūti žodžio espresso, bet bus aparato paveiksliukas. Tai taip pat reiškia, jog kava yra tinkama automatiniam aparatui.
Vidutinis arba tamsesnis skrudinimas. Kartais galite nerasti jokios nuorodos į espresso arba aparatus, tuomet patariama vadovautis nurodytu skrudinimu. Jei kava skrudinta vidutiniškai arba tamsiau, ji tiks automatiniam aparatui. Kodėl? Kuo šviesiau skrudinta kava, tuo lėčiau ji atiduoda viduje slypinčius skonius vandeniui, o kuo tamsiau – tuo greičiau. Kadangi espresso technologija yra itin greitas ir aukštu slėgiu paremtas ruošimo būdas, šviesiai skrudinta kava neatskleis savo skonių ir tiesiog bus pernelyg rūgšti.
OMNIROAST skrudinimas. Kai kurie skrudintojai ant savo kavų nurodo omniroast skrudinimo būdą. Tai reiškia, kad jų pasirinktas skrudinimo profilis yra subalansuotas visiems ruošimo būdams. Tad tokia kava tiks ir automatiniam aparatui.
Vidutinio arba šviesesnio skrudinimo. Tam, kad išgautumėte tobulos kavos puodelį, naudokite vidutinio arba šviesesnio skrudinimo kavos pupeles. Taip išlaikysite originalius kavos skonius, įskaitant malonų saldumą bei lengvą vaisiškumą.
Vadovaukitės aprašymu. Vėlgi, nepaklysite, jei vadovausitės aprašymu. Labai dažnai ant pakuotės arba aprašyme nurodoma, kad kavos pupelės tinka būtent filtriniams aparatams. Visgi jei tokio užrašo nėra, visuomet puikus kelrodis – jau aptartas skrudinimo lygis.
Ieškokite ESPRESSO. Tinkamas pupeles pusiau automatiniam kavos aparatui pasirinksite radę užrašą „espresso“. Šį užrašą galima pamatyti ant pačios pakuotės, kartais net pavadinime arba produkto aprašyme.
Skrudinimo lygis. Pupeles galima, o kartais ir būtina, rinktis pagal skrudinimą. Tinkamiausios kavos pupelės espresso aparatui yra vidutinio arba tamsesnio skrudinimo. Kodėl netinka šviesaus skurdinimo kavos pupelės? Nes jos labiau tinka filtriniams ruošimo būdams. Be to, jos sunkiau „atiduoda“ savo skonines natas, joms reikia daugiau laiko ir ilgesnio kontakto su vandeniu, o espresso ruošimo būdas yra labai greitas. Tad gali nutikti taip, jog ruošiant itin šviesaus skrudinimo kavą pusiau automatiniu kavos aparatu, ji bus beskonė ir turės rūgštelę.
Skrudinimas. Rinkdamiesi rūšinę kavą pusiau automatiniam kavos aparatui atsižvelkite į jos skrudinimą ir perskaitykite nurodymus, kokiam ruošimo būdui kava yra rekomenduojama. Jei pasirinksite kavą, kuri yra skrudinta šviesiau ir labiau pritaikyta filtriniams metodams, kava gali būti pernelyg rūgšti ir turės mažiau tvirto kūno ir sodraus skonio. Todėl ieškant intensyvių skonių, rekomenduojame rinktis vidutinio arba tamsesnio skrudinimo rūšines kavas.
Asmeniniai poreikiai. Rūšinės kavos pasižymi ryškiomis, kartais net itin egzotiškomis skonio natomis. Tuo tarpu mišinių skonis yra kur kas labiau subalansuotas ir skoninės natos nėra taip ryškiai išreikštos. Todėl jei mėgstate espresso ar juodą kavą – rinkitės tiek mišinius, tiek rūšines kavas, bet jei labiau mėgstate gėrimus su pienu – šiems labiau tinka kavos mišiniai.
Tamsesnio skrudinimo kavos pupelės. Tamsiau paskrudintos kavos pupelės suteiks paruoštai kavai kartumo, aitrumo ir intensyvumo. Pasirinkę tamsesnio skrudinimo pupeles, jas malkite šiek tiek rupiau ir naudokite truputį mažesnį vandens kiekį. Tuomet kava spės atiduoti savo aromatines ir skonines savybes bei išliks intensyvi, ko paprastai ir tikimąsi iš tamsesnio skrudinimo kavų.
Vidutinio ir šviesesnio skrudinimo kavos pupelės. Kava paruošta iš vidutinio ar šviesesnio skrudinimo pupelių bus švelnesnė ir atskleis daugiau įvairių skonio natų. Vis tik šviesesnio skrudinimo pupelės sunkiau atiduoda savo skonius. Todėl patariame jas malti šiek tiek smulkiau, o apatinę kavinuko dalį visada maksimaliai pripildyti vandens (iki pat apsauginio vožtuvo) tam, kad iš kavos spėtumėte išgauti geriausias skonines savybes.
Kiekvienas nori atrasti geriausio skonio kavą, tačiau pasirinkimas yra itin individualus. Vienam gera kava yra švelni, kitam – stipri ar su švelnia rūgštele. Kas suteikia gėrimo puodeliui skonį bei aromatą? Paslaptis slypi viena kitą papildančių pupelių rūšių – arabikos ir robustos kavos mišiniuose. Leiskite jus pakviesti į kelionę po arabikos ir robustos pasaulį, kur sužinosite viską apie šių dviejų rūšių savybes bei jų derinius.
Robusta ir arabika – dvi pagrindinės pupelių rūšys. Virš 60% pasaulinės kavos rinkos sudaranti arabika laikoma aukštesnės kokybės rūšimi. Ji subtili, pasižymi rūgštumu bei įvairiais skonių niuansais – pradedant nuo vaisinių, uoginių iki šokoladinių natų. Lyginant su robusta, arabika yra švelnesnė, mažiau karti, su mažesniu kofeino kiekiu. Robustos pupelės turi stipresnį, kartesnį skonį, dažnai apibūdinamą žemišku, riešutiniu ar net šokoladiniu. Per metus robusta krūmas duoda du, kartais tris kartus daugiau uogų nei arabika medis, bet užima tik apie 30% rinkos. Kodėl? Gryna robusta naudojama labai retai, nes gerti ją gryną kiek per kartu, o ir aromatų niuansai joje mažiau išvystyti. Dėl šios priežasties, populiariausios dvi rūšys maišomos ir taip viena kitą papildo. Arabikos ir robustos derinys gėrimo puodeliui suteikia balansą tarp švelnumo ir stiprumo, rūgštumo ir kartumo.
Kavos meistrai dažnai eksperimentuoja su proporcijomis ir skirtingomis rūšimis. Visgi arabikos ir robustos dueto recepte yra trys populiariausios proporcijos. Pirmoji – 70% arabika ir 30% robusta: gaunamas stiprus espresso, bet su mažiau intensyvia rūgštele. Antroji – 80% arabika ir 20% robusta: klasikinis mišinys stipriam, aromatingam espresso. Trečioji – 90% arabika ir 10% robusta: espresso skonis švelnesnis su lengva rūgštele.
Vieni kavos ruošimui renkasi kavos pupeles, kiti jau iš anksto sumaltą kavą, o dar kiti kapsules. Arabikos ir robustos mišiniais užpildomi įvairūs kavos pavidalai. Kiekvienas iš jų suteikia galimybę mėgautis arabikos ir robustos duetu įvairiomis formomis, pritaikant pagal savo mėgstamus skonius ir paruošimo būdus. Ieškantiems mišinių, paruošėme platų Kavos Draugo asortimentą. Jame turime plačiai žinomų ir išskirtinių gamintojų produkcijos bei mūsų pačių kurtų linijų.
Kavos pupelės
Pradėdami kavos ruošimą nuo pupelių, jūs galite valdyti malimo rupumą, o rinkdamiesi skirtingus paruošimo metodus atskleidžiate vis naujas aromato ir „kūno“ savybes. Kai norisi švelnios, bet kartu ir stiprios kavos, rekomenduojame rinktis iš milijonų jau pamėgtos linijos Caprisette. Populiariausios Kavos Draugas linijos kavos pupelės Fragrante yra arabikos ir robustos mišinys, kuris patiks tradicinės kavos mėgėjams. Aromate – riešutų sviesto bei šokoladinių saldainių saldumas. Skonyje atsiskleidžia pieniško šokolado natos. Gomuryje lieka subtilus graikinių riešutų skonis.
Malta kava
Neturite kavamalės, o galbūt nėra noro ar laiko malti pupeles? Tuomet puikus pasirinkimas yra malta kava – jau iš anksto sumaltos pupelės, iš karto paruoštos jūsų mėgstamam gėrimo ruošimo būdui. Jeigu esate švelnesnių, mažiau intensyvių skonių mėgėjai arba dažnai derinate kavą su įvairiais kitais mėgstamais priedais (cukrumi, pienu, grietinėle), rekomenduojame rinktis arabikos ir robustos duetą, kuris derės prie pasirinktų priedų. Arabika ir robusta dažnai maišoma kuriant tradicinius, itališko tipo espresso mišinius, kurie pasižymi stipresniu ir intensyvesniu skoniu. Populiariausia Kavos Draugo linijos Caprisette malta kava yra turtinga aromatu, vaisių ar uogišku lengvumu. Ji idealus variantas mėgstantiems tiek juodą kavą, tiek gėrimus su pienu kasdieną.
Rūšinė kava
Dažniausiai aukščiausios kokybės rūšinės kavos pagrindas yra 100% arabikos pupelės, visgi vis dažniau vertinami ir mišinių privalumai, kuriuos gali sudaryti net kelios rūšys – nuo dviejų iki penkių ar net devynių skirtingų pupelių. Toks mišinys leidžia sukurti balansą, kuriame nei viena nata nėra labai ryškiai išreikšta, todėl gėrimas tampa universaliu pasirinkimu įvairiems ruošimo būdams. Arabikos ir robustos deriniai puikiai tinka įvairiems receptams su pienu, sirupais ar kitais priedais. Šis duetas leidžia sukurti kavą, kuri yra tiek aromatinga, tiek intensyvi, su švelniu rūgštumu ir maloniu kartumu. Arabikos ir robustos mišiniai ypač vertinami espresso mėgėjų, nes robusta suteikia tirštą ir kremišką tekstūrą, o arabika prideda subtilumo ir aromato.
Kavos kapsulės
Vienas didžiausių privalumų, kuris kapsules išskiria iš kitų kavos rūšių, yra skonių įvairovė. Nuo intensyvaus espresso iki kreminio cappuccino – kavos kapsulės atitinka kiekvieno pageidavimus. Visgi kaip ir kiti kavos tipai, taip ir kapsulės, neatsiejamos nuo pupelių rūšies. Tiems, kurie ieško įvairovės espresso ar juodos kavos puodelyje rekomenduojame kapsules su arabika, išsiskiriančias subtiliu stiprumu bei švelnumu. O jei norisi balanso, kuomet natūralus arabikos vaisiškumas yra sumažinamas pasitelkiant robustai būdingas kartesnes natas, rinkitės arabikos mišinius su robusta. Mūsų asortimente rasite itin didelį kapsulių pasirinkimą, pritaikytą populiariausioms kapsulinėms sistemos, tokioms kaip Nespresso, NESCAFÉ® Dolce Gusto®. Pastarajai rekomenduojame Kavos Draugas liniją CHiATO. Tai arabikos ir robustos deriniu užpildytos ir užvakuumuotos kapsulės, kurių užteks net 16 puodelių.
Kavos tabletės
Yra daugybė būdų, kaip pasigaminti espresso. Vienas iš greičiausių ir lengviausių – E.S.E kavos tabletės. Kad jūsų namuose pakviptų aukštos kokybės kava, jums tereikės E.S.E tabletėms pritaikyto espresso aparato bei pasirinkto skonio tabletės. O kas užtikrins geriausius skonius – arabika ar robusta? Galima rasti tabletes, kurios bus užpildytos 100% arabika arba skirtingu arabikos ir robustos deriniu. Kurias pasirinkti? Tobulam balansui geriausiai tinka tabletės su arabikos ir robustos mišiniu. Ypatingai tokios E.S.E tabletės pamalonins itališko tipo kavų mėgėjus, nes arabika suteiks švelnumo, o Robusta – tvirtesnį „kūną“ ir kremiškumą.
Kavos pagalvėlės
Senseo kavos pagalvėlės dėl lengvo paruošimo ir skonių įvairovės yra itin populiarios, o Kavos Draugas siūlo platų pagalvėlių asortimentą, kuris įtiks visų poreikiams – geriantiems intensyvesnę, švelnesnę kavą, mėgstantiems gėrimus su pienu. Visgi galutinis rezultatas priklauso nuo pupelių rūšies. Pagalvėlės gali būti užpildytos 100% arabikos, 100% robustos kava arba jų abiejų deriniu. Jeigu mėgstate itin aromatingą ir švelnesnio ar vidutinio stiprumo gėrimą, rinkitės pagalvėles, kuriose yra arabikos kavos. Jeigu mėgstate aitresnę, stipresnę ir daugiau kofeino turinčią kavą, rinkitės pagalvėles su robusta. Na, o arabikos ir robustos rūšių mišinys suteiks balansą – mėgausitės lengvu kartumu pasižyminčia, kremine kava.
Tirpi kava
Ieškote patogaus būdo mėgautis kava? Tirpią kavą tereikia užpilti karštu vandeniu – tai greita, paprasta ir be jokių tirščių. O kaip dėl skonio? Tirpi kava pasižymi įvairove, tad galima mėgautis švelniais, intensyvesniais ar aromatizuotais tiek karštais, tiek šaltais gėrimais. Vis tik tam, kad pasirinktumėte geriausią, patariame atkreipti dėmesį į pupelių rūšį. Dažniausiai tirpi kava gaminama iš arabikos ir robustos derinio. Kaip jau ir minėjome, robusta turi dvigubai daugiau kofeino, lyginant su arabika, tad šių rūšių duetas pasižymi stiprumu, intensyvumu ir įtinka juodos kavos gerbėjams.
Kava be kofeino
Mėgstate gerti kavą, tačiau dėl asmeninių pasirinkimų ar sveikatos priežasčių ribojate kofeino vartojimą? Puiki alternatyva – kava be kofeino. Jos pupelės auga ant to pačio kavamedžio ir yra beveik tokia pati kaip įprasta kava, tik skirtumas tas, kad iš jos pašalintas kofeinas, tad jis nesukelia jokio poveikio. Kas skaniau – arabika ar robusta? 100% arabika išsiskiria vaisiškumu, gėliškumu nei lengvumu. Tuo tarpu robusta yra gerokai kartesnė, o jos skonio paletė – kur kas siauresnė. Tačiau robusta sudaro puikų duetą su arabika. Galvodami apie tuos, kurie ieško šiek tiek stiprumo, bet ne per daug intensyvumo, sukūrėme Caprisette linijos kavą be kofeino „Lullaby Decaf“. Šiame mišinyje dera aukščiausios kokybės arabikos ir robustos pupelės iš Brazilijos, Gvatemalos ir Indijos. Aromatingoje, švelnioje kavoje skleidžiasi saldžios anakardžių riešutų natos, subtiliai juntamos kakavos ir medienos natų užuominos.
Renkantis kavą, svarbu ne tik pasirinkti pupelių rūšį, bet ir apsvarstyti, kaip bus ruošiamas gėrimas. Kavos paruošimo metodai dažnai skirstomi į dvi pagrindines rūšis: espresso ir filtrinį. Kiekvienas iš šių metodų yra unikalus ir gali atskleisti skirtingas savybes.
Filtrinė kava – klasika, žavinti tuos, kurie gėrimo ruošimą sutapatina su kasdieniu ritualu. Paruošti filtrinę kavą galima itin skirtingais būdais ir prietaisais. Pradedant daugiau įsitraukimo reikalaujančiais Chemex, French Press, AeroPress, Cold Brew, filtriniais kavinukais, tiek didesnę kontrolę patikint filtriniam aparatui. Žavesys slypi ne tik paruošimo metode, bet ir pačioje kavoje. Filtrinė kava, kaip ir visos kavos, gali būti iš skirtingų pupelių rūšių. Visgi ties čia, arabikos bei robustos mišinių mėgėjai gali kiek nusivilti, kadangi šių pupelių derinys filtrinei kavai dažniausiai nerekomenduojamas. Kodėl? Filtrinė kava ruošiama ilgesnį laiką ir mažesniu slėgiu, todėl išryškėja subtilesni niuansai, o karčios robustos natos gali užgožti arabiką. Dėl šių priežasčių, naudojant mišinius su robusta, gali būti prarasti filtrinei kavai būdingi niuansai. Tam yra išeitis – gryna arabika. Ji pasižymi švelnumu, turi mažiau kartumo ir mažiau kofeino, atskleidžia labai daug skirtingų natų. O būtent plati, ypatingų skonių paletė ir yra tai, ko ieškome filtrinio gėrimo puodelyje. Tiesa?
Kol vieni pirmenybę teikia švelniems skoniams, kai kurie mėgsta intensyvias, aštrias ir karčias kavas. O espresso kava automatiniam, pusiau automatiniam aparatui ir Moka kavinukam yra būtent apie tai. Jeigu renkatės kavos mišinį, atkreipkite dėmesį, ar tai 100% arabikos mišinys, ar mišinys sudarytas iš arabikos ir robustos pupelių. Arabikos pupelės pasižymi didele porūšių ir skonių įvairove, švelnesniu, išraiškingesniu bei subtilesniu skoniu. Tuo tarpu robustos pupelės yra kur kas kartesnės ir turi daugiau kofeino. Tad tiems, kurie ieško įvairovės espresso ar juodos kavos puodelyje, rekomenduojame arabiką. O jei norisi balanso, kai natūralus arabikos vaisiškumas yra sumažinamas pasitelkiant robustai būdingas kartesnes natas, rinkitės arabikos derinius su Robusta.
Robusta turi 30 skirtingų poskonių, o arabika beveik 1000. Norisi paragauti visų? Kavos rinkiniai su arabikos ir robustos mišiniais leis pasinerti į įvairovę ir mėgautis tiek arabikos, tiek robustos privalumais. Rinkiniuose rasite arabikos ir robustos derinius, kurie sukuria balansą tarp švelnumo ir stiprumo, aromatinių ir kartesnių natų. Tai leidžia jums patirti tiek lengvus, vaisinius arabikos poskonius, tiek gilesnius ir turtingesnius robustos akcentus. Be to, rinkiniuose rasite įvairių mišinių variantus, kad galėtumėte eksperimentuoti ir surasti savo mėgstamą. Taigi, jei trokštate išragauti visą kavos paletę ir atrasti naujų mėgstamiausių, kavos rinkiniai su arabikos ir robustos mišiniu yra ideali pasirinkimo galimybė.
Kviečiame užsikaisti mėgstamos kavos ir apie arabikos bei robustos skirtumus, panašumus artimiau susipažinti tinklaraščio įraše populiariausios kavos rūšys: arabika, robusta ir liberika.
Mes mėgstame jums padėti! Jei nesate tikri, kuri kava labiausiai atitiktų jūsų poreikius ar jei turite kitų jums rūpimų klausimų, skambinkite ar rašykite mums jums patogiu būdu. O jei norite ne tik pakalbėti apie kavą, bet ir jos paragauti – kviečiame užsukti į svečius.
Galite pasirinkti, kokius slapukus mums leidžiate naudoti. Kai kurie iš jų yra būtini ir jų negalima išjungti.
Šie slapukai yra būtini tinkamam mūsų svetainės funkcionavimui ir jų negalima išjungti. Jie nerenka jokios vartotoją identifikuojančios informacijos.
Šie slapukai padeda mums optimizuoti svetainės veikimą ir identifikuoti skirtingus srauto šaltinius. Šiam tikslui naudojame „Google Analytics“ platformą. Surinkti duomenys neidentifikuoja vartotojo ir jais nėra dalijamasi su jokiomis trečiosiomis šalimis. Įjungę šiuos slapukus, galėsite naudotis svetainėje įdiegtu pokalbių langu ir gauti pagalbą iš mūsų konsultantų.
Turbūt ir jūs nemėgstate reklamų – ypač tokių, kurios jūsų visai nedomina. Šie slapukai padeda mums identifikuoti jūsų poreikius ir pateikti personalizuotus pasiūlymus. Reklamas matysite ir išjungę šiuos slapukus, bet tokiu atveju jos nebus priderintos prie jūsų poreikių bei norų.