Nemokamas prekių pristatymas nuo 20€

Delikatesai

Kava ir šokoladas – iš pažiūros paprastas, tačiau sunkiai prilygstamas skonių derinys, idealiai papildantis vienas kitą.

Delikatesai

Top delikatesai

Jūsų pamėgtos prekės

Naujausi delikatesai

Naujausi mūsų asortimento pasiūlymai

Sakoma, kad “nėra nieko geriau už gerą draugą, nebent geras draugas su šokolado dėžute”. Mes, „Kavos Draugas“, manome, jog nėra nieko geriau nei geras draugas su šokoladu ir puodeliu tobulos kavos. Juk kava ir šokoladas – iš pažiūros paprastas, tačiau sunkiai prilygstamas skonių derinys, šie skoniai tobulai dera tarpusavyje. Kava ir šokoladas suteikia paprastiems pokalbiams magijos ir kviečia eksperimentuoti, derinti įvairius skonius. Šokoladas – ypatingas desertas, ne veltui actekai manė, kad kakavos pupelės, iš kurių gaminamas šokoladas, į žemę atsiųstos iš rojaus. Taigi šokoladas – tai tobulas desertas smaližiams, padėkos gestas draugei ar gurmano užkandis, kuris puikiai dera su mėgstamos kavos puodeliu ar net pelėsiniu sūriu…
Mes, „Kavos Draugas“, džiaugiamės stiprindami draugystę ir kviečiame atrasti belgišką Galler šokoladą. Galler šokoladas visiems skonių ir formų mėgėjams: šokoladiniai batonėliai, šokolado plytelės, šokolado rinkiniai. Tai – aukščiausios kokybės šokoladas, pripildytas skirtingų įdarų: aviečių, riešutų, matcha arbatos, kokoso ir daugybės kitų ingredientų, kurie saldumui suteikia neįprastų natų. Nauji skonių deriniai susipina šokolado gabalėliuose. Juk ne veltui Belgija tituluojama kaip šokolado sostinė. Senais laikais Belgijos karalius liepė šokolado gamybai naudoti tik aukščiausius standartus atitinkančią produkciją. Dėl to belgiškas šokoladas laikomas bene geriausiu šokoladu pasaulyje. Nepamiršome ir tų, kurie mėgsta karštą šokoladą: gardinkite kavą šokoladu, gaminkite šokolado kokteilius ar tirštus bei šildančius šokolado gėrimus.
Asortimente rasite visas populiariausias šokolado rūšis. Mėgaukitės juoduoju šokoladu, kuris gaminamas be pieno, pasitelkiant kakavos masę, kakavos sviestą. Šis juodasis šokoladas gali būti skirstomas į kartųjį, jei kakavos turi daugiau kaip 60 proc., arba pusiau kartų – apie 50 proc. Jei šokoladas turi mažiau nei 35 proc. kakavos, tuomet yra priskiriamas pieniško šokolado kategorijai. Šis pieniškas šokoladas gaminamas su pienu. Tačiau ar žinojote, kad baltas šokoladas savo sudėtyje iš viso neturi kakavos? Taip, jis gaminamas naudojant aukščiausios kokybės kakavos sviestą ir pieną, o saldumo jam suteikia vanilė.
Rekomenduojama Galler šokoladą laikyti sausoje vietoje 16 °C temperatūros, taip jo tekstūra atskleis tikruosius poskonius. Ir nepamirškite, kad trokštamo skonio šokolado gabalėlis visada palaimina sielą.
Raskite savo kavos ir šokolado derinį. Kviečiame įsigyti šokoladą tiek „Kavos Draugo“ parduotuvėse, tiek ir internetu.
Skanaus!